3 februari 2014

Vis med tiden...

Att förändras som människa.
Man blir äldre, får andra värderingar och blir klokare...eller...
Men vad jag vet så har jag förändrats som människa..ja ni vet för typ snart fyra år sedan...men bara på knappt ett år har jag blivit mer medveten. Mer reko och klokare...hmmmff..
Anyway.
Vad menar jag med det?
Jag har ställt frågan länge till mig själv: är det verkligen värt att människor ska få suga ur all energi ur mig? Är det ok att bara ställa upp, utan att få något tillbaka?
Nej! Det är fanemej inte ok.
Jag har rensat, raderat och lyssnat på min röst..det känns bra!
~
Att jag sedan blivit mer och mer medveten om VAD jag och min familj stoppar i oss är ett viktigt kapitel. Så duktig jag blivit som försöker handla eko frukt
(bananer och citroner är självklart eko) dom laktosfria mejeriprodukterna hade jag vart duktigare där med.
Att handla kött från frigående utedjur känns så himla bra.
~
Flummigt inlägg...äsch skit i det, jag fortsätter haha..
Jag lägger mer energi på att göra god och hälsosam mat, smoothies och juicer än alla cupcakes jag bakade tidigare...kanske har det ett samband med träningen. Jag presterar hundra gånger bättre med vettiga grejer i kroppen. Bär och grönsaker som är proppade med vitaminer och antioxidanter.
Yummie säger jag.
Jag menar inte att man inte ska utesluta det söta i livet, jag är ju chokladoman...men väljer mina tillfällen och produkter numera.
Det behöver verkligen inte bli dyrare...tvärt om.
~
Mitt i hälsans tecken har jag funnit naturalbox.
"Vi på Naturalbox var först i Sverige med idén att erbjuda en naturlig & ekologisk box med kombinationen av skönhets- & hälsoprodukter. Hos oss får du en färdigplanerad box med produkter av mycket hög kvalitet, en naturlig goodiebag med riktiga prover."
 
Hämtade ut paket idag, sååå nöjd. Underbart skön rengöringskräm från Nonigue och en fantastisk skön olja att smörja mitt torra ansikte med från Bunsby.
Nytt cerat från Naked Lip Balm och en massa gottis för magen.
 
 

3 kommentarer:

Charlotta Sofia springer o trimmar sa...

Förstår hur du menar! Tycker det känns som om bitarna faller mer och mer på plats ju äldre en blir och det är ju för himla skönt :-)

Åh, är så nyfiken på den där naturalbox! Måste nästan testa:-)

LinaTriathlet sa...

Härligt! :) Den där boxen verkar topp! :)

Anonym sa...

Du är klok, Lina!