6 november 2013

Billig Mat Är Bra Mat!

Bra mat behöver inte vara krånglig, ta tid och vara dyr!
Igår svirade jag ihop laxfileér (frysta) i ugnen.
 
Lax Dax
 
* Laxfileér (tinade)
* Fryst bladspenat
* Vitlöksklyftor
* Citronsaft
* Örtkryddor
* Rapsolja
 
Sätt ugnen på ca 175 grader.
Lägg fileérna i form. häll på citronsaft och rapsolja. Krydda och strö över blandspenaten och dela vitlöksklyftorna och lägg på.
Låt gotta sig i ca 25 minuter i ugnen.
Servera med kokta morötter och brysselkål, billiga grönsaker nu på hösten!
 
 

3 kommentarer:

LinaTriathlet sa...

Mums blir nog lax hemma ikväll! :)

Saras Träningsblogg sa...

Va gott det låter! Vilket bra tips :D

Helena Nimbratt sa...

Lax är ju underbart och brysselkål! Tack för inspirationen.