22 mars 2015

Vill man så går det!

Tänk va mycket som kan göra en nervös!
Under fem veckor kan det hända mycket.
 (en uppsägning-4 intervjuer-2 anställningar)
Jag blev uppsagd från dagligvaruhandel i februari pga arbetsbrist. Hmm..sökt jobb som tusan.
Hann vara helt arbetslös 2,5 vecka tror jag...(tiden går så fort att jag glömt).
Sen kallad till 4 intervjuer. Tackade jag till en 50% tjänst inom produktion av teér och kryddor bla. Men dock är pendlingen nästan 8 mil tur och retur/dag för dessa timmar, men bra att ha ett jobb och mycket lärorikt att få prova på.
Sen i torsdags ringer telefonen. Jag har nämligen sökt en tjänst inom säkerhet, dvs larm och säkerhetslås. En mansdominerande bransch där kvinnor nästan inte finns. Jag sökte denna då dom just ville ha kvinnliga sökanden. 
Vilket fall så fick jag det jobbet. Skrev i fredags och börjar nya jobbet som kommer innehålla butik/verkstad på torsdag och jag är så nervös! 
Jag har aldrig jobbat inom detta tidigare, men ska bli riktigt roligt!

Man behöver utmaningar i livet och varför inte testa olika, för det jag har märkt nu när jag sökt olika jobb är att ju fler jobb, ju fler olika tjänster, ju mer erfarenhet ju mer attraktiv är man som arbetssökande idag. Och jag klappar mig själv på axeln som vågat ta många olika steg i livet. Och vill man ha jobb så går det. Gäller att verkligen visa att "här finns jag"!!!

VÅGA!!!!!

Pirrigt deluxe!

2 kommentarer:

Träningsblogga - Ida sa...

Åh grattis Lina!!! Det kommer att gå kanon! :)

Anonym sa...

Vad roligt!!!
Jag förstår precis vad du menar. Det jobbet jag började med i höstas har jag INGEN erfarenhet eller utbildning inom, och det innefattar mycket teknik. Var också toknervös innan, men det löser sig..! :-)

Kram M