28 mars 2015

Bra födelsedag....eehhh not!

Hej!!
Det har vart lite tyst här några dagar.
 Jag har nämligen gjort besök på akuten och min läkare sen sist. Vaknade natten till onsdagen med magsmärta från helvetet. Tänkte nu är det magsjuka, då jag inte fick behålla något.
Magsmärtan fortsatte på onsdagen så illa så jag åkte in på akuten. Blev undersökt, tog prover och fick dropp. Allt proverna var bra, ingen infektion eller nedsättning. Vilopuls på 50 och 99% i syresättning och bra sänka. Kändes riktigt bra, men va fan är problemet, har ju så ont!!!!
Hmmm..det spekulerades om det var gallsten. Så jag fick en elak sprutrackare i rumpan (diklofenak), hjälpte inte. Så då fick jag någon "drink" som dom kallade det för om man har tex magsår så ska det värka inom 30 min. Och det gjorde det och jag kände mig bättre och fick åka hem. Hade inte pratat med doktorn och fått svar. Detta var ett mysterium sa min AT läkare....okey..


Ringde min läkare på torsdagen och fick komma in. Radade upp hela historien, han kände och allt det där. Han sa magkatarr direkt. Magsår får man när man haft magkatarr efter ett tag. 
Så nu hoppas jag verkligen att det är bara det och att tabletterna jag fått verkar ila kvickt för jag vill verkligen börja jobba på måndag!

Så vilka skitdagar!!!
Min födelsedag som var i onsdags blev ju inte alls som jag hade tänkt. Spendera på sjukhus och dricka vatten och blåbärssoppa. Men jag fick en väldans fin present av min mina och tös, ett par trådlösa hörlurar!!! Woop som jag suktat efter länge!!
Sen fina kort och choklad av vänner i brevlådan!

TACK fina vänner för allt bry dessa dagar, nu hoppas jag verkligen att allt lägger sig och jag kan få in mina riktiga rutiner igen, det är det som fattas! Därför jag pajat ihop nu. Men upp med hakan, det kommer nya tider!

Kram på er!!!1 kommentar:

Charlotta Sofia springer o trimmar sa...

Men nej, fina, fina du. Sicken skitfödelsedag:( Det var du absolut inte värd. Hoppas allt ger med sej fort!
Stor kram!