17 april 2014

Oviktig tid.

Hektisk tid på jobbet. PÅSK!
Alla ska ha mat och inte lite mat heller. Tröttmössa deluxe hemkommen och bara vil ut. 8 km trail löpning. Kändes mycket bättre i höft och i benen. Jag började att stretcha innan jag började trava iväg. Så som min sjukgymnast sagt.
Sen skiten med bäckenet börjat har jag slutat jaga tid. Jag har klocka och kollar med skiter i min kilometertid. Jag vet att just nu är det inte DET som är väsentligt just nu. Nu ska jag kunna springa utan att bli förstörd pga av en dum tidstanke.
Det känns så bra. Och när jag väl kommer hem och loggar in på Garmin, där jag registrerar alla rundor så är tiderna BÄTTRE än innan..helt sjukt!
Men så är det.
Innan jag tar mig ut sätter jag antingen hur lång tid jag ska vara ute eller hur långt jag ska springa eller cykla.
Kanske lurar jag mig själv genom att släppa ner axlarna, fram med höften, kortare steg och ett jävla fokus på kroppen och inte klockan!!!
Coolt är det iallafall....
~
Psssttt...just nu sitter jag med 1 kg godis...fasen det är ju påsk. Klockan ringer halv 5 imorgon, kör in och jobbar undan lite...sen middag hos svärmoren. Ledig i TRE hela dagar sen i rad!
På tisdag blir det skärpning. Inte en massa
dåligt socker, nu är det tagga tagga tagga som gäller. 6 veckor till Sthlm Marathon. Då gäller det att ha fokus. Planerad träning, bra kost som vanligt..hihi.. och inget skit mån-fre.
Skoinlägg ska tillverkas även det på tisdag. Det är det händer!
 
Kram på er!!
 
 

2 kommentarer:

Rund är också en form! sa...

Jag känner igen det där. Tempot blev förvisso inte snabbare, men däremot inte såå mycket långsammare trots en del gång. Och mycket lättare känsla, trots den marginellt sämre tiden.

Det där med att byta fokus är nog bra..! :-)

Kram M

Linnéa sa...

Grattis till härliga insikter! Att jaga tid kan man ju bli helt besatt av. :)