24 april 2014

Att få stryka sin stora önskan...

Hade ingen motivation att skriva igår, stressad.com var förnamnet.
Just nu är det lite deppigt, vet att jag får gamla vänner att le just nu, åt min förlust..men le ni bara, skratta gärna, för ni är fanemej bara bittra..
Hursom haver så var jag hos sjukgymnasten idag. Formade inlägg till löparskorna och jobbskorna. Han värmde inläggen och jag tryckte med mina fötter och han formade runt. Jädrar i min låda vad jag är plattfot!
Nu ser man verkligen hur mycket mina fötter ska rätas ut!
Galet!!!
Under löprundan på 22 km i söndags högg det till i ländryggen, ner i rumpan, via knät och sen till foten...igen!
Var helt hundra på att bäckenet roterat igen. Men icke, bäckenet sitter på plats sen sist då det verkligen knäckte till.
Han gjorde olika böjelser på min kropp...och något är knas i ryggen. Vi vet inte än dock...jag ska prova inläggen nu, ska alltid köra med dom och sen återbesök på tisdag. Blir det inte alls bra är det röntgen.
Jag hoppas bara att det är en sträckning eller dyl. Jag mockade stora hästhagen i lördags, blir endel skit efter 3 hästar... kan ha gjort något så..kanske är jag extra känslig nu när bäckenet är på plats och kroppen ska stabilisera sig..min sjukgymnsta nämnde också att jag kan få känningar i höft nu när jag använder inlägg, kroppen får en helt ny ställning.
Ingen löpning förrens det känns bra....
~
Mina tankar för Stockholm Marathon är inte roliga...jag börjar inse att det går åt helvete rent ut sagt. Jag måste hålla igång mer. Så bra löpform som jag var i innan nyår är bara en förflutet känns det som. Skadad i januari, en månad utan löpning dvs hela februari, körde dock styrketräning...men det räcker inte. Första långpasset i mars..det känns som att ta vatten över huvudet..tyvärr....jag har ev en köpare från byn som vill köpa min biljett till Stockholm...
Jag funderar vidare och tror att Salomon Trail Tour som endast är 21 km i terräng passar min kropp betydligt bättre nu i detta skit skede...
Men what to do!?
Just nu voltaren och hoppas på högre makter, för jag vill inte att ryggen ska vara skadad..
 
~Ortopediska inlägg från Balkefors~

 
 
 

3 kommentarer:

Linnéa sa...

Fy vad tråkigt!! Jävla skit! Jag hoppas verkligen verkligen du kommer på fötter ordentligt igen och slipper fler skador!

Charlotta Sofia springer o trimmar sa...

Fina, fina du! Vad tråkigt. Jag håller tummarna hårt för att det ska ge med sej i kroppen, att det kanske bara är så att, som du skriver, den behöver stabilisera sej efter rotationen. Fattar att det känns jättetrist att fundera på att hoppa Stockholm marathon som du peppat för. Sen vill jag bara säja: Du är ju så himla, himla bra Lina, min största springförebild :)
Pepp och kram

LinaTriathlet sa...

fy så trist :(
håller tummarna hårt för dig och att du snart kan vara på banan igen!