17 mars 2014

BBC 2014~Den magiska dagen!

Jag njuter fortfarande och ler trots en sjuhelvete rent ut sagt, träningsvärk från axlar till fötter. Men jag ler ändå, för den 14 mars 2014 är den bästa och roligaste dagen på länge.
Som ni förstår sen tidigare inlägg är det Blogger Boot Camp jag pratar om.
Allt börjar med att titta ut på det snöblandade regnet genom fönstret i matsalen på hotellet...jag tänker: Jädra tur jag har ALLT med mig...
Jag och Emmah fixar och klär oss, packar väska och piper iväg till KTH~hallen. Lagom till kl 08:00 checka vi in, får vårt skåp och springer ner för att kolla läget bland utställarna Casall, Sodastream, Holistic och Safe Education.
 
~YES vi är på G. Mummsig sallad som fick förbeställas~
 
Pass 1: Förbättra din löptenik med Malin Ewerlöf Krepp och Holistic
Vilket pass, denna kvinnan Malin Ewerlöf Krepp är magisk, så bra och förklarar så bra att man verkligen kan ta till sig ordentligt. Vi körde övningar för att bli starkare och avslutade med intervaller. Jag hade enormt höga förväntningar och passet motsvarade verkligen dom. Riktigt roligt när Malin springer ikapp mig och berömmr mig för att jag tog åt mig och utvecklades på en timme.
 
~Malin Ewverlöf Krepp och en toklycklig Lina~
 
Pass 2: Intensify with Casall HIT
Jag bara älskade detta jobbiga och högintensiva cirkelpasset. Nio stationer med bla sandbag, stege, viktväst, burpees och hopprep. Jag teamkörde med Emmah och ja, jag blir helt galet på såna här pass. Nu är det liv eller död..haha...älska´t!
Pass 3: Workshop Från milen mot evigheten: träningen, kosten och pannbenet
Ann-Sofie Forsmark berättar om sin resa till ultralöpare. Jag blir helt tagen av denna story. Riktigt rikitgt bra och jag hade velat höra mer..
Pass 4: Föreläsning Bloggen - annonser - värde. Hur F-N gör man?!
Sofia "uppochhoppa" Bursjöö och Rebecca Crusoe bjöd på tips och råd gällande inkomst för bloggare..ska man ta emot alla erbjudanden, ska man ta vilken sponsor som helst...ingenting blottades, här fick vi se siffror. Lovisa "Lofsan" Sandström och Sofia "PT~Fia" Sjöström satt i publiken och gav råd. Intressant som tusan.
Pass 5: WörkOutBox
Shit...nu pumpade vi den sista musten ur varje muskel. Här var det boxning och kicksparkar...oc för att inte tala om burpees..hahaha...Jag fick äran att samarbeta med Anna. En tjej med horn, precis som mig. Vi kämpade verkligen in i mål! Pischa Strindstedt som höll passet är en riktigt cool tjej..wow!
Pass 6: Föreläsning Stark, snygg och skadefri
Andreas Öhgren (årets PT 2013) berättade om hur han slutade med det bästa han visste, spela hockey. Till att han idag jobbar med att förebygga och hjälpa idrottare med sina skador. En superintressant timme som verkligen fick en själv att tänka till.
När sista passet var slut var det skynda skynda till hotellet. Duscha och fräsa till sig. Fyll magen med mat och vätska.
Sen tog jag och Emmah taxi till Scandic Anglais för bloggfest.
Här bjussades på skuren frukt, nötter och smoothie, så gott. Priser delades ut. Och jag, lilla jag blev utnämnd till Dagens Energiknippe och fick brödrost och bröd från Fazer. Jag är så himla glad!!
TACK ännu en gång, detta betyder sååå otroligt mycket för mig.
Min fina vän Emmah vann även hon, som Dagens Glädjespridare och pris från Safe Education vann hon 20 000:- presentkort.
 Så roligt!!
 
~Lyckliga brudar!!! Färsk frukt och härliga smoothies bjöds det på~
 
Vi var så trötta att vi tackade för oss efter prisutdelningen och tog en fnittrande promenad hem till hotellet för att somna gott.
Tåget rullade hem till Skåne redan strax efter nio på söndagsmorgonen.
Jag är så glad att jag tog chansen att hälsa och småprata med dessa fina tjejer Jeanna, Sara, Sofia, Anna och dessutom få ge en kram.
 ~
Avslutar med en riktigt fotobomb nedan!!!!
(fotona nedan är lånade av fotografen uppochhoppa som även är eventets arrangör)~Mela & Sofia~
 

4 kommentarer:

uppochhoppa sa...

Åh vad härligt att ni hade en så bra helg! Du och Emmah bara strålade hela dagen, så himla fin energi ni delade med er av, blir helt varm i hela kroppen av det! Tack för fina ord om eventet! Är du snäll och uppdaterar och lägger fotografhänvisning
och länk till uppochhoppa.se (då är bilderna fria att låna) stor KRAM!

Linnéa sa...

Wow vilken dag! Passet med Malin ewerlöv lät ju jättebra! Och att du vann, sjukt kul!

Anonym sa...

Åh så roligt att läsa och grattis till vinsten!

GrAnna sa...

Just det! Glömde ju gratta dig till den fina vinsten!! Passade dig perfekt! Och tack igen för ett roligt pass! Kul att kolla din blogg också!!