11 januari 2014

Softy Saturday!

Vilken skön eftermiddag fredagen bjöd på. Kortade av jobbrasterna rejält och slutade 70 min tidigare...det är mycket!
Så skönt att kunna göra så när det är stillsamt på jobbet, lite att göra.
Min fina karl hade ordnat så att tösens farfar hämtade henne på dagis så att jag kunde köra till gymmet och få hjärnan rensat..i lugn och ro. Kvalitetstid helt enkelt!
Jag körde funktionell träning som jag bara älskar:
 
* 15 min crossen
* 5 min rodd
* Sen varvade jag 20 boxjump på mellersta..och sedan 20 armhävningar, 20 boxjump, 20  squats, 20 boxjump, 20 utfall med bulgarienbag, 20 boxjump, 20 knäböj med 9 kg medicinboll, 20 boxjump, squats på bosuboll osv...jobbade på i 60 minuter. Avslutade med 3 minuter planka och en lång skön stretch.
Svettigt värre!
Sen var jag harmonisk och glad. :-)
~Mina finaste kom hem sent så jag lyxade med färska jordgubbar på havregrynsgröten, pressad juice, kalkonknäckemacka och kaffe...bara sådär en fredagskväll!~
 
Denna lördag har vart så skön, började kl 6:30 med kaffe, har man vart upp i ottan i veckan så var detta rena sovmorgonen. Bryggde kaffe och satte mig under filten med lillan framför barnprogram.
Myspys deluxe.
Idag är en slöardag. Inhandlat ny tvättmaskin, den gamla fick besöka tippen..ny fin som ska vara energisnål med ecoprogram.
Sen har jag funderat och ska göra uppehåll med Glossybox och testa Naturalbox istället.
Ska få den första i mitten av januari. Ska bli spännande. Jag tycker att jag är värd lite vardagslyx..hehe..tänk att få paket varje månad med produkter som är ekologiska, medvetna och goda..coolt!
 
~naturalbox.se~

 

1 kommentar:

Linnéa sa...

Vi väntar oxå på ny tvättmaskin. Den kommer på måndag och då har vi varit utan sen precis innan jul, gissa hur efterlängtad den är!!!