9 november 2012

~Några Favoriter~

Många bloggar som jag läser, länkar och berättar om sina favoritbloggar. Det finns så många bra. Här är några av dom bloggar jag slaviskt följer och som ger mig pepp och en feel good känsla. :-)

* uppochhoppa : Sofy som driver denna blogg fick mig att VÅGA dra ut på mitt första galna mtblopp. Genom att läsa hennes berättelser om hennes lopp om och om igen gjorde mig mer vågad. En blogg men så otroligt bra läsning och ger galet mycket inspiration.

* en träningstokig triathlontjej : Lina är en triathlontjej som gör Ironman, här snackar vi power, styrka och modighet! Hon bjuder även på goda recept på det nyttigare viset. En bubblande blogg som får mig att bara le och säga wow. :-)

* minialthini : Träningsblogg med näsa för mode. Tokgillar! :-) Sara kör även hon mtb vilket gör mig ännu mer pepp.

* ett bättre du : Relativt ny blogg för mig. Vacker blogg med fina bilder och träningsschemas som får en att vilja träna på direkten. :-)

* om du var i mina träningstajts : Helt ny blogg för mig. Läst en del inlägg och den är så bra och inspirerande! :-)

* Malins blogg : En fin och vacker lifstyleblogg men en vardag med barn, mode och träning. Malin får mammor att komma i form och tipsar om snyggt mode. 

Detta är några av dom bloggarna jag följer, mina närmaste vänner som har låsta bloggar följs självklart men länkar inte dessa här. Trist att man inte hinner följa alla andra lika mycket bara, men.. I try, promise. ;-)
2 kommentarer:

LinaTriathlet sa...

Men åååh vad glad jag blir! Så himla fina ord, tack, det värmer jätte mycket! :) Jag gillar din blogg väldigt mycket!

Ska kika in dina favoritbloggar!:)

Lina sa...

:-)
Det va så lite, det du som ska ha tack för så bra läsning och pepp!
Ja gör det vettja!