30 juni 2012

~Recentioner & Annat Nice~

Vilken varm och skön lördag vi haft!!
Wiiihoooo va underbart! :-)
Imorse började jag med att städa hela huset för att sedan gå ut och träna hästen, rensa sjukt mycket ogräs och ta en cykling på 3,2 mil.
Oxfilé och potatis fick stå på menyn ikväll.

Cyklingen kändes grymt bra. Jag har hittat en toppenrunda som varieras på grus och asfalt. Miljön är en blandning utav samhälle, bokskog, åkrar och ängar. Långa sega uppförsbackar och alltid någon form av jobbig vind-idag sidvind!!

Jag började innan frukost att testa det sminket från ELF jag fick hem igår. Jag sminkar mig sällan dagtid på helgerna då jag vill att huden skall få vila....men kunde ju inte låta bli...hehehe..dock testade jag inte allt, hade blivit lite mycket..:

* Nagellacket med färgen Berry Pink. Bättre nagellack har jag dock aldrig testat. Jag använder i stort sett jämt lack och har från dyra i 200:- prisklassen till billiga 9,90:-. Men detta var gelet bra. Grym täckning så endast 1 applicering behövs, torkar snabbt och kostar endast 28:-. Här ska beställas många fler!

* Studio Lash Extending Mascara Svart. Bra mascara om man redan har långa och någorlunda tjocka fransar. Borsten är som en kam. Hade inte funkat för mig om jag inte använt fransnäring som gör fransarna tjockare och längre. Ska testa någon annan maskare från EFI sedan.

* Rouge Fuchsia Fusion. Så underbart bubbelgumsrosa färg med glitter. I love it!

* Bronzers/solpuder~rouge Cool Bronzer. Ger ett fräscht och lagom solkysst ansikte med stor borste.

* Mineral Eye Liner Svart. Lätt att måla med. Lätt arbetad. Penna som man skruvar upp. Superbra!

* Hybershine Lip Gloss Flirt. Läppglans man skruvar upp. Som en pensel att applicera med. Snygg färg. Sitter dock inte så länge, men för 16,80:- så är det super!!
<><><><> <><><><> <><><><> <><><><>

2 kommentarer:

e.l.f Cosmetics Scandinavia sa...

Vad kul att du är nöjd med din beställning från oss! :D

Önskar dig en fin helg! :)

Lina sa...

Tack så mycket! Trevlig sommar! :-)