Ikväll blev jag sugen på att baka ihop något gott som jag kan ha med mig på frukosten på jobbet imorgon.
Detta blev mer som äggkaka i konstistensen, fast och mjuk på samma gång.
Detta blev mer som äggkaka i konstistensen, fast och mjuk på samma gång.
Banan & Mandelbröd är supergott men testade något annat. Utan gluten och utan nötter.
Gott gott!
Hallon & Kokoskaka
* 3 ägg
* 3 dl vatten
* 1½ dl kokosjöl
* 1 tsk bakpulver
* ½ dl fiberhavregryn
* 1 banan
* 3 dl vatten
* 1½ dl kokosjöl
* 1 tsk bakpulver
* ½ dl fiberhavregryn
* 1 banan
* 1 dl frysta hallon
Sätt ugnen på 175 grader.
Sätt ugnen på 175 grader.
Vispa ägg och vatten poröst. Blanda i de torra ingredienserna och vispa igen.
Vispa till sist ner bananen och hallonen.
Klä en brödform med bakplåtspapper
Klä en brödform med bakplåtspapper
eller smöra en form och "bröa" med kokosflingor och häll i smeten.
Grädda i nedre delen av ugnen ca 30 min!~
~
~En magisk 5 km runda, dimma och skymning...100-ingarna på det..~ |
2 kommentarer:
Åh den där kakan måste jag prova och göra, låter helt fantastisk, älskar hallon och banan! :)
Mums! Och löpningen verkar inte så dum den heller! :-)
Skicka en kommentar