Banan & Mandelbröd
* 2 ägg
* 0,5 dl vatten
* 1½ dl mandelmjöl
* 1 tsk bakpulver
* ½ dl fiberhavregryn
* 2 bananer
* 1 tsk hampaprotein (kan uteslutas)
* 0,5 dl vatten
* 1½ dl mandelmjöl
* 1 tsk bakpulver
* ½ dl fiberhavregryn
* 2 bananer
* 1 tsk hampaprotein (kan uteslutas)
Sätt ugnen på 175 grader.
Vispa ägg och vatten poröst. Blanda i de torra ingredienserna och vispa igen.
Vispa till sist ner bananerna.
Klä en brödform med bakplåtspapper och häll i smeten.
Klä en brödform med bakplåtspapper och häll i smeten.
Grädda i nedre delen av ugnen ca 30 min!
Bred gärna på osötat jordnötssmör eller ät som det är och drick en härlig smoothie till.
Mummmms!!!!
Låter som ett väldigt gott bröd! Tack för tipset ! :)
SvaraRadera